eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Gera együtt Beckhammel és Ronaldinhóval: elkelt a mez

Hétfő este lezárult az az árverés, melyen Gera Zoltán, a magyar válogatott és az angol West Bromvich Albion labdarúgójának különleges mezét lehetett megvásárolni. A jótékony célú rendezvényen a játékos meze végül 1 millió 350 ezer forintért talált gazdára.

Gera Zoltán meze egy példányban készült, és a játékos akkor viselte, amikor az egyik üdítőital-gyártó reklámjában szerepelt.

A dedikált mezért egy magánszemély kínált 350 ezer forintot, amihez a cég további egy milliót tett hozzá, így a vállalat 1,350 millió forintot utal át a sérülten született gyermekek fejlesztésével foglalkozó Gézengúz Alapítványnak.

A válogatott klasszis abban a reklámban viselte a ruhadarabot, melyben többek között David Beckham és Ronaldinho is szerepelt. A május végén elkezdődött licitáláson a kikiáltási ár 10 ezer forint volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×