eur:
394.31
usd:
369.55
bux:
65208.27
2024. április 19. péntek Emma

Illés Béla befejezi

Befejezi aktív pályafutását Illés Béla. Az MTK 38 éves futballistája NB I-es meccsrekorderként vonul vissza.

Illés Béla az MTK hivatalos portáljának adott interjúban hozta nyilvánosságra döntését.

"Sokat gondolkodtam, s végül úgy döntöttem, befejezem az aktív játékot. Húsz csodálatos év van a hátam mögött, büszke vagyok mindarra, amit a futballpályán elértem, így nyugodt szívvel fejezem be pályafutásomat.

Tizenegy csodálatos évet töltöttem a Hungária körúton, otthonommá vált a Hidegkuti Stadion, így nehéz szívvel hagyom el az egyesületet. Mindig szívesen fogok visszagondolni az MTK-ra, az ott szerzett aranyérmekre, gólkirályi címekre, kupagyőzelmekre. Számomra a kék-fehér szín örök szerelem marad, így bizton számíthatnak rám a szurkolók, hogy ezt követően is sűrűn megfordulok majd az MTK hazai összecsapásain.

Ami pedig a szurkolókat illeti: Köszönöm nekik a tizenegy MTK-nál játszott évem alatt felém tanúsított szeretetet, s ennek állandó kinyilvánítását. Mindig is jól esett, amit tőlük kaptam" - mondta az mtkhungaria.hu oldalnak a volt válogatott futballista.

Illés Béla 540 NB I-es meccsen lépett pályára, és ezeken összesen 215 gólig jutott. Az utolsót május végén a Diósgyőr elleni hazai meccs hajrájában lőtte. Korábban a Haladásban és a Honvédban játszott.

A '90-es évek legjobb magyar futballistájának választott támadó középpályás a válogatottban 64 mérkőzésen 15 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×