eur:
394.93
usd:
370.56
bux:
65090.71
2024. április 19. péntek Emma

Maradona lett az argentinok kabalája

Diego Maradona a pénteki, Szerbia és Montenegró elleni világbajnoki mérkőzés előtt is meglátogatja az argentin labdarúgó-válogatottat. A kék-fehérek remélik, hogy a vizit ezúttal is szerencsét hoz.

Az 1986-os világbajnok öltözőbeli szereplése Elefántcsontpart ellen mindenesetre szerencsét hozott, az argentinok 2-1-re győztek.

A csapat játékosai igénylik a beszélgetést, Maradona pedig örömmel tesz eleget a felkérésnek.

Diego rengeteg történetet mesél nekünk. A találkozások után másként érezzük magunkat, és sokkal elszántabban megyünk ki a pályára, ha a világ legjobbja biztat bennünket - mondta Roberto Ayala, a válogatott rutinos hátvédje.

Amikor bemegyek a fiúkhoz az öltözőbe, megint játékosnak érzem magam. Nagyszerű volt, hogy nyertünk Elefántcsontpart ellen, remélem, egészen a döntőig így lesz - nyilatkozta Diego Maradona.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×