eur:
394.84
usd:
371.99
bux:
66373.1
2024. április 16. kedd Csongor

Újpest-Fehérvár: Nem történt semmi?

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága nem indított eljárást a bajnoki címről döntő szombati Újpest-Fehérvár rangadóval összefüggésben.

"A rendelkezésünkre álló ellenőri jelentések alapján a mérkőzés alatt a Puskás Stadionban nem történt olyan esemény, amely fegyelmi eljárás lefolytatását indokolta volna bármelyik sportszervezet ellen" - mondta Birinyi István, a testület elnöke.

"A lefújás utáni, stadionon kívüli események kivizsgálása és elbírálása nem tartozik a fegyelmi bizottság hatáskörébe" - tette hozzá.

Birinyi István arról is beszélt, hogy a találkozón kiállított újpesti játékosok közül Tóth Norbert 3, Rajczi Péter egy bajnokira szóló eltiltást kapott.

A mérkőzést a fehérváriak nyerték 3-1-re, vereségük és a debreceniek Pápa elleni 4-1-es győzelme következtében az utolsó játéknap előtt még listavezető újpestiek a második helyen zárták a pontvadászatot.

A lefújás után a szurkolók a többi között az Egressy, a Thököly és a Stefánia úton randalíroztak. A rendőrség garázdaság miatt több személyt előállított a XIV. kerületi kapitányságon. Kilenc rendőr megsérült, tíz rendőrautó pedig megrongálódott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×