eur:
394.15
usd:
364.99
bux:
65490.4
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ismét a Debrecené az aranyérem

Megvédte bajnoki címét a Debrecen labdarúgócsapata. A hajdúsági együttes az NB I záró fordulójában 4-1-re nyert a vendég Pápa ellen, míg az Újpest 3-1-re kikapott a Fehérvártól a Puskás Ferenc Stadionban.

Debrecenben a hazaiak a 20. percben szereztek vezetést, de a Pápa még egyenlíteni tudott, igaz csak néhány percre. Sándor Tamásék rengeteg helyzetet alakítottak ki, és végül 4-1-gyel zárták a bajnokságot.

Ez pedig aranyat ért a DVSC-nek, mivel az Újpest emberhátrányban csak percekig vezetett a Fehérvár ellen. A gólkirály Rajczi Pétert a 41. percben, 0-0-ás állásnál állították ki. Tisza Tibor a 63. percben még vezetést szerzett a fővárosi csapatnak, de a Fehérvár a 69. percben egyenlített, majd a fejüket sokadszor elveszítő újpestiek ellen megszerezték a győzelmet is.

A 80. percben Nagy Dániel gólja után a hevesen reklamáló Tóth Norbertet is kiállította a játékvezető, majd a kegyelemdöfést Horváth Ferenc adta meg a lila-fehéreknek, a rutinos csatár ismét csereként beállva szerzett gólt.

A Fehérvár a 3-1-es sikerével simán bronzérmes lett, de ha vereséget szenved, akkor is maradt volna harmadik, mivel az MTK félidei 1-0-ás veretése ellenére 2-1-re kikapott a Vasas pályáján.

A Debrecen ismét a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhat. Az ezüstérmes Újpest és a bajnoki bronzérmes, Magyar Kupa-győztes Fehérvár az UEFA Kupa selejtezőjében szerepelhet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×