eur:
394.29
usd:
370.5
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Az angoloknak sem tetszett Gerrard műesése

Noha a korábbi angol válogatott Ian Wright védelmébe vette az angol-magyar mérkőzésen sokak szerint műesését bemutató Steve Gerrardot, a BBC fórumán megnyilvánulók többsége egészen más véleményen van.

A BBC cikkében mindenekelőtt leszögezi, hogy a visszajátszások szerint a válogatott mérkőzés első félidejének végén a becsúszó Fehér Csaba nem ért hozzá Steve Gerrardhoz, vagyis a Liverpool középpályása műesést mutatott be, a tizenegyes pedig jogtalan volt.

Sok csapat ugyanezt teszi ellenünk, mi miért ne élnénk ezzel a lehetőséggel? - reagált az esetre Ian Wright, az Arsenal korábbi gólrekorder csatára.

Az esethez a BBC honlapján kommentárt fűzők többsége egészen másképp ítéli meg a történteket.

Ha az eset ellenünk történik, mindenki égbekiáltó igazságtalanságként élné meg a történteket - vélekedik az egyik hozzászóló.

Ha Wrightnak valóban ez a véleménye, jobban tenné, ha befogná a száját - adott tanácsot a korábbi válogatott csatárnak egy másik fórumozó.

Örültem, hogy kimaradt a tizenegyes, mert az nem volt megérdemelt - szól a következő üzenet.

Ha nem egy angol játékos mutatja be a műesést, mindenki csalást kiáltana. Így minden rendben van? - teszi fel a kérdést a Soccer guru néven író hozzászóló.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×