eur:
395.07
usd:
370.91
bux:
65143.66
2024. április 19. péntek Emma

Pályára lépnek az angol sztárok a Bozsik-csapat ellen

A tervek szerint a lehető legerősebb összeállításban küldi pályára csapatát kedden Manchesterben, a magyarok elleni barátságos mérkőzésen Sven-Göran Eriksson, a június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokságra készülő angol válogatott szakvezetője.

A szövetségi kapitány erről vasárnap, Londonban beszélt.

A keddi és a szombati, Jamaica elleni meccsen ugyanakkor természetesen nem játszhat Wayne Rooney, aki lábközépcsonttörése után lábadozik.

A helyén várhatóan Peter Crouch (Liverpool) szerepel, a másik csatár Michael Owen (Newcastle) lesz.

A középpályán a csapatkapitány David Beckham (Real Madrid) mellett Frank Lampard (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool) és Joe Cole (Chelsea) juthat szerephez, míg a kapus Paul Robinson (Tottenham) előtt Gary Neville, Rio Ferdinand (mindkettő Manchester United), Sol Campbell és Ashley Cole (mindkettő Arsenal) alkotja majd a védelmet.

A manchesteri találkozó magyar idő szerint 21:05 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×