Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hivatalos: Radulovics távozik a Dunaferrtől

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A kétszer a világ legjobb női kézilabdázójának választott Radulovics Bojana tizenegy év után elhagyja a Dunaferr csapatát.

Amint a dunaújvárosi klub honlapján tudatta: a 33 éves átlövő és a csapat vezetése lezárta a tárgyalásokat.

"Radulovics Bojana egy kedvezőbb ajánlatot választva másik csapatban folytatja a pályafutását" - áll a közleményben.

A Dunaferr vezetősége felkérte a klasszist, hogy az aktív játéktól való búcsúzása után a csapat nemzetközi képviselője legyen.

Radulovics addig nem kíván nyilatkozni, amíg ügye nem rendeződik, azaz nem köt más klubbal szerződést.

Azt a magyar bajnok és kupagyőztes, KEK-második Győr elnöke, Vanyus Attila megerősítette, hogy Raduloviccsal folyamatosan tárgyalnak, de a kiválóság még nem írt alá.

"Szeretnénk, ha Radulovics nálunk folytatná, és akkor jövőre a Bajnokok Ligájában is esélyünk lenne egy szép eredmény elérésére" - jegyezte meg a sportág egyik legbefolyásosabb hazai vezetője.

A világbajnoki és olimpiai ezüstérmes átlövő korábban a Sombor, a Radnicki Beograd, a Valencia és a Caola csapatában játszott. Legnagyobb sikereit a Dunaferr együttesével ért el: ötszörös magyar bajnok, ötszörös kupagyőztes, BL-, EHF Kupa- és Szuper Kupa-győztes.

Radulovics a világválogatottal június 7-én, Szkopjéban, Indira Kastratovic búcsúmérkőzésén pályára lép a macedón nemzeti csapat ellen.