eur:
395.24
usd:
372.25
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Gyárfás: veszélybe kerülhet a magyar-horvát EB-pályázat

A magyar futballmérkőzéseken történő atrocitások miatt veszélybe kerülhet a 2012-es magyar-horvát labdarúgó Európa-bajnokság - jelentette ki Gyárfás Tamás, a pályázati bizottság magyar elnöke.

Az Európa-bajnokság megrendezésére szintén pályázó Olaszország esélyeiről Gyárfás Tamás azt mondta: ha holnap lenne a döntés, akkor a bundabotrány miatt semmi esélyük sem lenne, de ha megnyerik a világbajnokságot, feledtetik ezeket a történéseket.

A magyar-horvát pályázati bizottság magyar elnöke szerint ráadásul fennáll a veszélye annak is, hogy mi magunk feledtetjük az olasz botrányt.

Botrányos, ha egy mérkőzésen zsidóznak, ami most már rendszeres a magyar stadionokban - hangsúlyozta Gyárfás Tamás.

Összefogással a huligánok ellen

A sportvezető hozzáfűzte: a józan ész alapján kellene normálisan és mértéktartóan viselkedni, és ha egyesek nem tudnak maguktól normálisan viselkedni, akkor legalább ne tegyék tönkre egy ország közös erőfeszítését.

Ez akkor is tönkreteheti a pályázatot, ha néhány tucat ember viselkedéséről nem lehet a magyar sportkultúrára következtetni - vélekedett Gyárfás Tamás, majd hozzátette: összefogással kell megfékezni a futballhuligánokat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×