eur:
394.06
usd:
365.7
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

A rekorder kapus fél a labdától

Jens Lehmann, a német labdarúgó-válogatott kapusa szerint sok gondot okoznak majd a labdák a június 9-én kezdődő világbajnokságon.

"Ezeket a labdákat a mezőnyjátékosoknak és a nézőknek tervezték, ránk, kapusokra nem gondoltak. Amikor esik az eső, egyszerűen kiszámíthatatlanná válik és összevissza repül" - mondta a Nationalelf és a BL-ezüstérmes Arsenal első számú kapusa.

A Teamgeist nevű labdát külön a világbajnokságra fejlesztette ki az egyik legnépszerűbb sportszergyártó, ám ez nem hatotta meg a futballist, akit rekordhosszúságú góltalansági szériája után kiállítottak a múlt szerdai Bajnokok Ligája döntőben.

Lehmann szerint a mostani labda egy nagy műanyag gömb, míg a fő rivális cég által gyártott labdák sokkal inkább hasonlítanak a régi modellekre, amelyek jóval megbízhatóbbak.
   
A német válogatott most Svájcban készül a hazai rendezésű tornára, a nyitómérkőzést pedig június 9-án játssza Costa Rica ellen Münchenben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×