Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Csonttörőt szűk egy perc alatt kiütötték

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nagy János kiütéses vereséget szenvedett az argentin Jorge Rodrigo Barriostól a Boksz Világszervezet (WBO) nagypehelysúlyú címmérkőzésén, Los Angelesben.

Noha a tizenkét menetesre tervezett összecsapás elején Nagy János fejen és testen is tisztán megütötte ellenfelét, a küzdelem már a 49. másodpercben eldőlt, Barrios ugyanis az első adandó alkalommal törlesztett, előbb egy jobbegyenessel bemérte a távolságot, majd két egymást követő, bordára irányzott balhoroggal a padlóra küldte a magyar bokszolót.

Nagy János térdre rogyott, és kiszámolták őt. Az AP beszámolója szerint a Staples Center 10 ezer nézőjének nem igazán tetszett a produkció, kifütyülte "Csonttörőt".

Nagy pályafutása 25. profi mérkőzésén szenvedte el első vereségét, és vélhetően az esélyt, hogy a súlycsoport legjobbjai között emlegessék a nevét. Jorge Rodrigo Barrios immáron második alkalommal védte meg WBO-címét, mérlege 46 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség.

A győztes maga is meglepődött, hogy ilyen hamar befejeződött a mérkőzés.

"Az első ütésem még nem volt igazán erős, a másodiktól dőlt ki. Szinte alig akaszkodtunk össze, és máris padlóra került" - mondta Barrios.

"Soha nem találtak el így ezelőtt. Egyszerűen kiütötte belőlem a levegőt. Folytatni akartam a küzdelmet, de nem tudtam" - összegezte a történteket Nagy János.