Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Bryan Adams lehet David Coulthard csapattársa?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Több internetes szaklap értesülése szerint a Forma-1-es Red Bull csapat a barcelonai futam után pilótát vált: az osztrák Christian Klien helyét a holland Robert Doornbos veszi át.

A (néha már túláradó) humoráról is ismert istálló délutáni közleményében megjelöli azokat, akik a hátralévő futamokon a skót David Coulthard mellett vezethetik az istálló autóit.

Monacóban Albert herceg, majd a Silverstone-ban a brit autóversenyzők szövetségének nemrég megválasztott elnöke, a volt világbajnok Damon Hill szerepel a névsorban.

A tengerentúli futamokra rocksztárokat "szerződtet" az istálló, Montrealban Bryan Adams, Indianapolisban Jim Morrisson a soros. Előbbi például azért, mert "minden, amit tesz, értünk teszi" - áll a Red Bull közleményében.

A Hungaroringen Klien azért beülhet a Red Bullba, tekintve, hogy osztrákként tulajdonképpen a Magyar Nagydíj számít hazai versenyének, míg Magny Cours-ban de Gaulle admirális (aki mindig előnyt szerez), Monzában Flavio Briatore "kap lehetőséget".

A keleti futamokat illetően nagyobb a bizonytalanság: Isztambulban bárki vezetheti a Red Bullt, aki idejében átverekedi magát a Boszporuszon az első edzésre, Sanghajra annyi a követelmény, hogy "Wong" legyen az alkalmi pilóta nevében, míg ha a Nemzetközi Automobil Szövetség is engedi, Japánban újra szerephez juthat Yuji Ide.