eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bryan Adams lehet David Coulthard csapattársa?

Több internetes szaklap értesülése szerint a Forma-1-es Red Bull csapat a barcelonai futam után pilótát vált: az osztrák Christian Klien helyét a holland Robert Doornbos veszi át.

A (néha már túláradó) humoráról is ismert istálló délutáni közleményében megjelöli azokat, akik a hátralévő futamokon a skót David Coulthard mellett vezethetik az istálló autóit.

Monacóban Albert herceg, majd a Silverstone-ban a brit autóversenyzők szövetségének nemrég megválasztott elnöke, a volt világbajnok Damon Hill szerepel a névsorban.

A tengerentúli futamokra rocksztárokat "szerződtet" az istálló, Montrealban Bryan Adams, Indianapolisban Jim Morrisson a soros. Előbbi például azért, mert "minden, amit tesz, értünk teszi" - áll a Red Bull közleményében.

A Hungaroringen Klien azért beülhet a Red Bullba, tekintve, hogy osztrákként tulajdonképpen a Magyar Nagydíj számít hazai versenyének, míg Magny Cours-ban de Gaulle admirális (aki mindig előnyt szerez), Monzában Flavio Briatore "kap lehetőséget".

A keleti futamokat illetően nagyobb a bizonytalanság: Isztambulban bárki vezetheti a Red Bullt, aki idejében átverekedi magát a Boszporuszon az első edzésre, Sanghajra annyi a követelmény, hogy "Wong" legyen az alkalmi pilóta nevében, míg ha a Nemzetközi Automobil Szövetség is engedi, Japánban újra szerephez juthat Yuji Ide.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×