eur:
395.72
usd:
372.21
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Megbuktatták a Real Madrid új elnökét

Lemondott Fernando Martin, a Real Madrid két hónapja megválasztott elnöke, miután fellázadtak ellene.

Sajtóértesülések szerint a madridi klub elnökségében palotaforradalom tört ki az 58 éves ingatlanvállalkozóval szemben, noha Martin az elnöki szék elfoglalása után még nagy és hosszú távú álmokat szövögetett.

Az álmok azonban egy pillantásra szertefoszlottak, miután az éjszakába nyúló elnökségi ülésen a testület tizenhat tagja közül tizenöt megvonta a bizalmat tőle. Ezek után Fernando Martinnak nem maradt más hátra, mint hogy benyújtsa lemondását.

"Az elnökség új választások mellett szállt síkra" - jelentette ki a Real Madrid szóvivője, Enrique Sanchez.

A szóvivő elmondta azt is, hogy a választásig az elnökség legidősebb tagja, Luis Gomez-Montejano tölti be ideiglenesen az elnöki tisztséget.

Martin megválasztása óta ez volt az első elnökségi ülés. Már hetek óta hallatszottak olyan hangok, amelyek kétségbe vonták a Florentino Perezt felváltó Martin alkalmasságát.

Noha a klub alapszabályzata értelmében jelenlegi mandátumát akár 2008-ig is megőrizhette volna, egyre többen követelték egy mielőbbi új elnökválasztás megtartását.

A Real Madrid jelenleg a harmadik helyen áll a spanyol labdarúgó-bajnokságban, és a bajnoki címre immár a harmadik egymást követő évben semmilyen esélye nincs. Több mint ötven éveez a világhírű klub eddigi legrosszabb mérlege.

Ha a fővárosiak a harmadik helyen végeznek, akkor csak a Bajnokok Ligája selejtezőjében indulhatnak. Ez esetben nem vállalkozhatnak nagyobb nyári túrára, amely pedig igen nagy bevételt jelentett az elmúlt években.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×