eur:
393.46
usd:
368.01
bux:
66196.34
2024. április 24. szerda György

Alonso legyőzte Schumachert

A címvédő spanyol Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Forma-1-es San Marinó-i Nagydíj második szabadedzésén. A Renault sztárja a gyakorlás végén utasította maga mögé a hétszeres világbajnok német Michael Schumachert. A McLaren és a Honda versenypilótái gyengélkedtek.

Michael Schumacher így sem lehet elégedetlen, hiszen a nap legjobb köre az övé, az első szabadedzésen elért idejét Alonso most csak három tizedmásodpercre tudta megközelíteni.

A Renault és a Ferrari erejét mutatja, hogy a két klasszis csapattársa is megelőzte a többi versenypilótát: a brazil Felipe Massa az ötödik, az olasz Giancarlo Fisichella a hatodik helyen végzett.

A tesztpilóták közül a lengyel Robert Kubica volt a leggyorsabb, a BMW-Sauberrel a harmadik lett megelőzve az angol Anthony Davidsont (Honda).

A japán csapat versenypilótái csalódást okoztak: a szintén angol Jenson Button a 11., a brazil Rubens Barrichello a 13. helyen zárta a második imolai gyakorlást.

A mclarenesek sem szerepeltek sokkal jobban: a kolumbiai Juan Pablo Montoya a 9., a finn Kimi Räikkönen pedig csak a 12. lett.

A San Marinó-i versenyhétvége szombat délelőtt 11 órakor az utolsó szabadedzéssel folytatódik. Az időmérő edzés szombaton, a futam pedig vasárnap délután két órakor kezdődik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×