eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Duplán büntették az Újpest-csatárt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a hétvégi bajnoki fordulóban kiállított játékosok közül az újpesti Böjte Attilát és Kovács Zoltánt két-két mérkőzéstől eltiltotta.

Kovács Zoltán az InfoRádiónak adott interjúban ártatlannak vallotta magát, és azt mondta, hogy nem érti, miért kapott piros lapot. A fegyelmi bizottság ehhez képest a szokásos egymeccses eltiltás dupláját kapta.

Böjte Attilát harmadjára állították ki a szezonban, ezért kapott két találkozóra szóló büntetést.

A két újpesti futballistához hasonlóan két összecsapást kell kihagynia a pápai Guilherme D'Arrigónak.

A ferencvárosi Sorin Botis, a székesfehérvári Schwarz Zoltán, egy-egy meccsen nem léphet pályára.
   
Bíró Péter, a Pápa tulajdonos-ügyvezetője, illetve Pintér Attila, a Vasas kispadról elküldött vezetőedzője egyaránt írásbeli megrovást kapott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×