eur:
393.92
usd:
364.85
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A Juventust is lenullázta az Arsenal

Az Arsenal és a Barcelona is bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A búcsúzók rúgott gól nélkül zárták a negyeddöntőt.

Folytatta szenzációs szereplését az Arsenal a BL-ben. A londoni csapat ismét nem kapott gólt, igaz nem is rúgott a Juventus otthonában, de a 0-0-ás döntetlen után 2-0-ás összesítéssel biztosította helyét a négy között. A fináléba kerülésért a Villarreal lesz a londoni gárda ellenfele.

 

Az Arsenal egyébként több gólhelyzetet alakított ki a torinói visszavágón, a Juventus mezőnyfölényben játszott, de a 68. percben lőtt először kapura. Tíz perccel később kiálltották az utóbbi időben egyre tisztátalanabbul játszó Nedvedet, ezzel pedig eldőlt a párharc. Az Arsenal sorozatban nyolcadik BL-mérkőzésén nem kapott gólt, ez pedig rekord.

 

A Barcelona a lisszaboni gólnélküli döntetlen után 2-0-ra győzött a vendég Benfica ellen. A katalán sztárcsapat már az 5. percben büntetőhöz jutott, de Ronaldinho löüvését védte Moretti kapus. A 19. percben a brazil támadó jóvátette hibáját, megszerezte a vezetést. A hazaiak a hajrában is eredményesek voltak, Eto'o állította be a végeredményt. A Barcelona ellenfele a Milan lesz a döntőbe jutásért.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×