eur:
395.46
usd:
372.4
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Mindenki Henry-t akarja

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid mindent elkövet annak érdekében, hogy megszerezze Thierry Henryt, az Arsenal francia válogatott futballistáját.

A madridi klub vezetése állítólag már januárban hivatalosan felvette a kapcsolatot David Deinnel, a londoni egyesület alelnökével, és jelezte neki, hogy megvenné a világ- és Európa-bajnok támadót.

Florentino Pérez február végi távozása a Real Madrid éléről ugyan egy időre megakasztotta a tárgyalásokat, de Fernando Martín, az új elnök elődjéhez hasonlóan nagy erőket mozgósít Henry leigazolása érdekében.

Az ügy három héten belül megoldódik - állítja az As című lap.

Maga a futballista március végén kijelentette: még a németországi világbajnokság előtt, azaz június elejéig eldönti, melyik klubban folytatja pályafutását. Legkomolyabb kérője a Real Madrid mellett a Barcelona, de az Inter is bejelentkezett érte.

Jelenlegi szerződése jövő nyáron jár le, az Arsenal elöljárói azonban már most az együttműködés meghosszabbítására törekednek.

Az As szerint ha Henry szerződtetése nem jön sikerül, a fővárosi klub a Manchester United fiatal futballistáját, Wayne Rooney-t próbálja Madridba csábítani.

Keith Edelman, az Arsenal elnöke azt mondta, hogy reményei szerint Henry meghosszabbítja szerződését, abban viszont biztos, hogy csak közvetlenül a világbajnokság előtt születik végleges döntés a futballista jövőjéről.

"Ha megnyernénk a Bajnokok Ligáját, akkor bizonyosan nálunk maradna" - mondta Edelman a BBC-nek, hozzátéve, hogy most ötven százalék esélyt lát Henry maradására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×