eur:
393.85
usd:
365.09
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kettős Renault-siker Malajziában

Az olasz Giancarlo Fisichella nyerte a Forma-1-es Malajziai Nagydíjat a címvédő spanyol Fernando Alonso előtt.

A tavalyi verseny győztese, Alonso remekül rajtolt, simán megelőzte a McLaren- és a Williams-versenyzőket, majd a második kerékcsere után az angol Jenson Buttont is, de Fisichellát már volt esélye utolérni.

Button végül a harmadik lett, a negyedik helyen a kolumbiai Juan Pablo Montoya végzett.

A két Ferrari-pilóta közül a brazil Felipe Massának volt jobb taktikája, így az ötödik lett a hétszeres világbajnok német Michael Schumacher előtt. A hetedik helyen a kanadai Jacques Villeneuve, a nyolcadikon Ralf Schumacher ért célba.

A finn Kimi Räikkönen már az első körben kiesett, miután az osztrák Christian Klien hátulról nekiment. A McLarennek az ütközéskor eltört a felfüggesztése, Räikkönen pedig kicsúszott.

A két Williams a nagy remények után csúfosan leszerepelt: a verseny első harmadában a német Nico Rosberg és az ausztrál Mark Webber autójában is elfüstölt az eddig agyondicsért Cosworth-motor.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×