eur:
393.82
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Zavadszkyt búcsúztatta, majd aláírt az Újpesthez

Újabb futballistát igazolt a bajnoki listavezető Újpest. A lila-fehérek Tisza Tibor keddi szerződtetése után szerdán Füzi Ákossal egyeztek meg.

Füzi Ákos szerdán délután még Zavadszky Gáborról emlékezett meg a rákoskeresztúri Újköztemetőben, néhány órával később pedig négy és fél évre szóló szerződést írt alá az Újpest labdarúgócsapatához.

A jogi végzettséggel is rendelkező futballista az ősszel az Admira Wackernél szerepelt, az osztrák együttestől a klub szerződésszegése miatt távozott.

Füzi Ákos korábban az MTK-ban, a Ferencvárosban, a BVSC-ben és a Győrben is játszott, a kék-fehéreknél csapatkapitány is volt. A játékos a pálya bal oldalán gyakorlatilag minden szerepkörben bevethető. A Megyeri úti stadionban már ünnepelhetett bajnoki címet - 2003-ban az MTK-val lett aranyérmes az Újpest-pályán.

A 28 éves futballista az Újpest hivatalos honlapján úgy nyilatkozott, hogy a bajnoki cím megszerzésének lehetősége miatt is döntött a lila-fehérek mellett.

Az Újpestnél az utóbbi hetekben jelentős a játékosmozgás: a múlt héten Feczesin Róbert a Sopronhoz távozott, míg kedden Tisza Tibor a Diósgyőrtől a fővárosiakhoz szerződött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×