Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Elhunyt Zavadszky Gábor

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Életének 32. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi középpályása, a ciprusi Apollon Limassol játékosa. Hrutka János, a válogatott menedzsere úgy nyilatkozott, hogy az orvosok a boncolás után sem tudták pontosan megmondani a játékos halálának okát, ez vasárnap a szövettani vizsgálat után derülhet ki.

A szakemberek továbbra is tüdőembóliára és szívinfarktusra, illetve ezek együttes hatására gyanakodnak. Annyit közöltek, hogy a halál pénteken este hat és fél nyolc között állt be.

Hrutka János korábban elmondta: Zavadszky Gábor pályára lépett egy szerdai bajnoki mérkőzésen, amelyen szalagszakadást szenvedett, ezért kórházba vitték. Később hazament, majd pénteken ismét kivizsgálásra hívták be az orvosok.

Frikszosz Szavvidesz, az egyesület szóvivője azt mondta, hogy a halott játékosra a csapat orvosa talált rá a lakásán. Az orvos azután ment el Zavadszky Gáborhoz, hogy többször is hiába próbálta meg telefonon elérni.

A szóvivő közölte: a középpályás fájdalomcsillapítót szedett a sérülése miatt.

Az Apollon bejelentette, hogy kegyeleti okokból elhalasztják a THOI Lakatamia elleni bajnoki mérkőzést.

Zavadszky Gábor itthon a Ferencvárosban, a Dunaferrben és az MTK-ban is játszott, és mindhárom klubbal bajnok lett.

Zavadszky Gábor tagja volt annak az FTC-nek, amely a magyar klubcsapatok közül egyedülálló módon bejutott a Bajnokok Ligájába 1995-ben, és ott volt az atlantai olimpiát megjárt csapatban is.