eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Bozóky fegyelmi eljárást indított Kisteleki ellen

Fegyelmi eljárást indított Kisteleki István ligaelnök ellen Bozóky Imre, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. A sportvezető ezt azzal indokolja, hogy Kisteleki István a szövetség hivatalos ülésén és nagy nyilvánosság előtt is több alkalommal sportszakemberhez méltatlan, becsületsértő magatartást tanúsított az MLSZ elnökével és elnökségével szemben. A ligaelnök azt hangsúlyozza, hogy már elnézést kért.

Bozóky Imre a keddi rendkívüli elnökségi ülés után beszámolt arról, hogy a ligaelnök felrúgta a székét, majd lecsalózta az elnökséget, és távozott a tanácskozásról.

A szerdai rendkívüli közgyűlés után Kisteleki István erről úgy vélekedett, őszinte reakció volt tőle, azt viszont nem tudja megítélni, hogy ezen múlt-e Bozóky Imre elnök, Puhl Sándor alelnök és Kutasi Róbert elnökségi tag általa kezdeményezett visszahívásának sikertelensége.

"Meglep a hír. A szerdai rendkívüli közgyűlésen napirend előtti felszólalásomban mindenkit megkövettem, és olyan hangnemet kértem mindenkitől, amely méltó a labdarúgáshoz. Úgy láttam, Bozóky elnök úr is a teremben van" - reagált Bozóky Imre lépésére Kisteleki István.


Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×