eur:
394.83
usd:
372.1
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Tíz csapat nevezését fogadta el a FIA 2006-ra

A Honda fiókcsapata a hírek szerint azért nem szerepel a listán, mert nem sikerült időben befizetnie a nevezéshez szükséges pénzösszeget. Amennyiben minden csapat elfogadja a késedelmes nevezést, a Honda még rajthoz állhat.

A nevezési listán, amely egyelőre csak a csapatok számára volt kötelező, több csapat már versenyzőit is megjelölte.

A BMW csütörtökön jelentette be, hogy leszerződtette 1997 világbajnokát, Jacques Villeneuve-öt, míg a Red Bullnál és fiókcsapatánál, a Toro Rosso-nál még három hely kiadó. Ezekre az ülésekre Christian Klien, Vitantonio Liuzzi, és Scott Speed a legesélyesebb.

A pénteki edzéseken harmadik számú autó indítására hat csapatnak van lehetősége. A Williamsnél Nicolas Kiesa és Narain Karthikeyan neve merült fel. A Honda várhatóan Antony Davidsont nevezi majd. A Red Bull már leszerződtette erre a posztra Robert Doornbos-t. A BMW, a Midland és a Toro Rosso még nem nevezte meg harmadik számú versenyzőjét.

 

 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×