eur:
394.05
usd:
365.67
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Drámai hírt közölt a híres magyar színész

Tüdőrákja van Székhelyi Józsefnek, de a színész nem adja meg magát a kórnak.

Tüdőrákot diagnosztizáltak Székhelyi Józsefnél – írta a Bors

"Komoly egészségi problémával nézek szembe, miközben a számomra meghatározó, gyönyörű munkáimat végzem. Lelkileg és fizikailag nem könnyű korszakot élek meg, hogy finoman fejezzem ki magam. Mellkasi problémával műtöttek, és eközben az orvosok feltárták, hogy a baj nem közönséges. Rövidre fogom, az orvosaim szerint rákos vagyok. Ez a helyzet" - mondta a lapnak a színész.

Kiemelte, hogy megpróbál minden energiájával megbirkózni azzal a helyzettel, hogy tíz kilót fogyott.

"Nem gyöngülhetek, hogy a felada­taimnak eleget tudjak tenni, hogy apuka maradhassak egy darabig legalább" - jelentette ki, hozzátéve, bízik az orvostudományban, és reméli, hogy van megoldás.

"Egyáltalán nem adom föl, ellenállok, harcolok ezzel a szörnyedelemmel"

– mondta.

Székhelyi így sem akar pihenni, több darabban is játszik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×