Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kifúrják Pokorny Lia koponyáját

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Arc-homloküreg-műtét vár Pokorny Liára.

Pokorny Lia olyan színdarabra ké­szül, amilyen legjobb tudomása szerint még nem volt Magyarországon. Majd hozzáteszi, hogy egy komoly műtét is vár rá - írja a Bors.

Lyukat fúrnak a homlokomba – mondta a színművész. 

Ez egy arc-homloküreg-műtét, FESS-nek hívják. Rossz ál­lapotban van az orr- és a homloküregem, szteroidos spray-ket használok. Nem maradhat így, ki kell tágítani, tisztítani ezt a részt. Hamarosan műtenek, remélem, az október 6-i premieren nem lesznek lila karikák a szemem alatt - tette hozzá.

Azért különleges Duncan Macmillan monodrámája, a Dolgok, amikért érdemes élni, mert Pokorny Lia bevonja a közönséget és improvizál. Szükségem van rájuk, hogy el tudjam mesélni a történetet, mely szerint kislányként elkezdtem írni egy listát azokról a dolgokról, amikért érdemes élni, hogy megmentsem az édesanyámat – magyarázza Lia. –

A nézők a jelenlétükkel segítenek, kicsit olyan, mint egy csoportterápia.

Felkavarnak a próbák, hol sírok, hol nevetek. Olyan katartikus élmény, vallomás három centire a néző orrától.

Meghökkentő ennyire kö­zelről látni egy darabot, amiből sugárzik a boldogság utáni vágy, az élni akarás.

Hálás vagyok a darabért, hogy játszhatom, hogy megélhetem.

Sosem volt még részem ilyen katartikus élményben. Mióta dolgozom rajta, mást is észreveszek az életből. Tudom élvezni a mamuszom melegét, a hajnali csendet, amikor csak néhány pillanat választ el attól, hogy induljon a nap. A hétköznapi csodákért érdemes élni.