eur:
393.84
usd:
369.01
bux:
65776.1
2024. április 23. kedd Béla
Hétvégi programajánló családoknak - zene, mozi, színház és fesztiválok

Hétvégi programajánló családoknak - zene, mozi, színház és fesztiválok

A fesztiválokon és a Balaton-parton számos program várja a gyerekeket is, azonban a fővárosi hőségben se csüggedjenek: akadnak izgalmas családi programok Budapesten is.

A fővárosi szabadtéri színpadok hétvégén több gyerekelőadást kínálnak. Szombat délelőtt a margitszigeti interaktív meseszínpadon A pelikánmadárt lehet megnézni. A Majorka Színház azt ígéri, az előadásból kiderül, mi az örök fiatalság titka. Vasárnap délelőtt Nemes Nagy Ágnes keleti meséjét, Az aranyecsetet nézhetik meg a Városmajori Szabadtéri Színpadon az Aranyszamár Bábszínház előadásában. A Szent Margit Kolostorromoknál is egy bábszínházi előadás lesz: a Csicseri történet.

A Margitszigeti Zenélő Szökőkút zenés programjában pedig idén is gondoltak a kicsikre. Minden nap tizenegy órakor és délután négykor különböző mesék dalait játsszák.

Hamarosan érkezik a mozikba a kuflikról szóló film, aki pedig nem győzi kivárni, az szombat délután a Gellért téri Pagonyban találkozhat Dániel András különös mesefiguráival.

A Budapest Park vasárnaponként kinyitja kapuit a gyerekek előtt. A Mizo-Pöttöm kertben ezen a hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl Zenekar ad koncertet, meg lehet nézni a Rémusz bácsi című színházi előadást, lesz Tapicskoló festőkör a világ legszebb színeivel, tengerimalac ismertető, gipszfestés, móka járgányok, kisállat simogató és trambulin, szóval csupa olyasmi, amiben a legkisebbek és a nagyobbak is örömüket lelhetik.

Vasárnap délelőtt kihajózik a Minimax Gyerekhajó is, ezúttal az Iszkiri zenekarral.

Aki pedig kirándulna, az választhatja a villányi Ördögkatlan Fesztivált, ahol még jazzjátszótér is van, vagy a Zamárdi Gasztro és Utza Fesztivált, ahol zenél – többek között – az Alma együttes, vagy a Balatonszárszói Sárkányfesztivált, esetleg a zirci betyárnapokat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×