eur:
393.91
usd:
369.52
bux:
65718.24
2024. április 23. kedd Béla

Váratlanul bezárt az egyik kedvelt fővárosi koncerthelyszín

A GMK néven ismert belvárosi koncerthelyszín, a Gozsdu Manó Klub a jelenlegi formájában bezárta kapuit.

A Koncert.hu írása szerint a hely koncertszervezője, Benedetti Péter számolt be a Facebookon arról, hogy a hely koncerthelyszínként megszűnik, és megváltozott profillal fog újranyitni.

"Nagyon hirtelen jött ez nekem is, így nem maradt rá elég idő, hogy mindenkit személyesen értesítsek és köszönhessem meg a közös munkát, a rengeteg koncertélményt, amihez a közel 5 éves szervezői tevékenységem alatt volt szerencsém a GMK-ban - írta Benedetti Péter.

Szakmailag azt sajnálja a legjobban, hogy évente körülbelül 150-180 zenekarnak tudott helyet biztosítani a "gozsdu", és most kevés olyan koncerthelyszín marad a városban, ahol "kis közönségszámú bulit minőségire lehet kihozni". 

A klub Facebook-oldalán a távlati tervekről nincs szó, csak a múlt szombati záróbuli híre, annak egy fotója és egy új, szerdán kitett profilkép szerepel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×