eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Egy hét sülve-főve a Kolompos együttessel - családi tábor sok zenével

A gyermekkel való értékes együttlétre, játékra és kulturális kalandokra ad lehetőséget a 14. alkalommal Szerencsen, a Rákóczi-vár területén megrendezett Kolompos Családi Tábor június 19-25-között - mondta el az InfoRádiónak Nagy Zoltán, a Kolompos Együttes vezetője.

A Kolompos tábor különlegessége, hogy ide nem csak a gyermekeket, hanem az egész családot várják - mutatott rá a Kolompos Együttes vezetője.  

"A cél az, hogy együtt legyünk, mert nem csak az fontos számunkra, hogy a muzsikánkat és a táncokat megismerjék, hanem igenis együtt játszhassanak a családok" - hangsúlyozta Nagy Zoltán.  

Mint fogalmazott, egyfajta ismeretterjesztés, amit csinálnak: a gyermekdalokon keresztül a felnőttekkel is igyekeznek megszerettetni a népzenét.

Elmondta, hogy mivel a féléves korú gyermekektől egészen a nagymamákig terjedő korosztály érdeklődik a programjaik iránt, előbb-utóbb az egész családokkal összeismerkednek.

A táborba is közös nyaralásra várják a családokat,

minden korosztály számára kínálnak érdekességeket. 

A legkisebbeket a Tipegő-topogóra várják, ami egy zenés, játékos baba-mama foglalkozás Kaszás Villő vezetésével.

A nagyobbak számára indul a Kiscsikó tánctanoda, valamint a mulatságokon mindig lesz tánctanítás a felnőttek számára is.

Mivel a tábor Tokajhegyalján, az egyik legszebb borvidéken terül el, a felnőttek számára pincelátogatást is szoktak szervezni, az apukáknak külön esti focimeccseket rendeznek.

Idén lesz sárkányeregetés is: a sárkányokat a családoknak közösen kell elkészíteniük és közösen gyakorolják majd a régi játékot is.

A tábortüzes esték szintén minden korosztálynak szólnak, miként a művelődési házas mulatságok is mindenki számára vonzóak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×