eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Meglepő helyen bukkan fel a Tankcsapda

Meglepő helyen bukkan fel a Tankcsapda

Péntek este tartja első önálló önálló koncertjét a Tankcsapda a Papp László Sportarénában. Lukács László, az együttes frontembere az InfoRádiónak azt mondta, két és fél órás programra készülnek, és rendkívüli lesz a látvány: az Aréna közepén zenélnek majd.

Első önálló koncertjét adja az Arénában a debreceni Tankcsapda, és a zenekar az elmúlt 28 évéből válogatta össze a két és fél órás programot.

"Nem könnyű 28 évet összefoglalni, mert nagyon sok olyan számunk van, amelyet a közönség szívesen hallgat, ezért nem is törekedtünk a teljességre. Igyekeztünk olyan műsort összeállítani, hogy a régi és az újabb rajongóknak is tartogasson izgalmas és érdekes számokat" - mondta az InfoRádiónak Lukács László, a banda frontembere.

Két zenekar lesz a vendégfellépő, az egyik a Pennhurst, amelyet a Tankcsapda egy tavalyi pályázatán fedezett fel, ők nyitják majd az estét, a másik a német Reload, amellyel volt már több közös koncertjük is.

Az estének nem az lesz a legnagyobb különlegessége, hogy bemutatkozik az Arénában a legismertebb magyar rockzenekar, hanem hogy ezúttal

a színpad a küzdőtér közepén lesz.

"Azért választottuk ezt a megoldást, mert lehetőséget biztosít arra, hogy az Aréna méreteit ki tudjuk használni, látványos vizuális, pirotechnikai effektekkel, de közben ötvözni tudjuk a kisebb koncerthelyszínek emberközeli hangulatával" - mondta Lukács László.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×