eur:
393.13
usd:
367.31
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Rákbeteg a világhírű rockénekes

Johnny Hallyday francia rockénekes közölte szerdán több közösségi médiumon, hogy rákbeteg, kezelést kap, de jól érzi magát, jó erőben van.

Néhány hónappal ezelőtt fedeztek fel nála rákos sejteket. Kiváló orvos professzorok figyelik és kezelik. E pillanatban nincs nagy baj - írta.

Arra reagált, hogy "hazugságok, és rémhírek" terjednek az egészségi állapotáról az interneten, és ezek "kellemetlenek és méltatlanok". A kommentelőknek "szerényebben és diszkrétebben" kellene megnyilatkozniuk - szögezte le. Így búcsúzott: "Találkozunk a következő koncertemen!"

Általános vélekedés szerint Johnny Hallyday hozta be Franciaországba a rock and rollt. 2009-ben vastagbélrákkal kezelték, emiatt utána részben le kellett mondania egy turnét. Kezelték kórházban 2012-ben Guadeloupe karibi francia szigeten is.

A 73 éves Hallyday-nek több mint 100 millió lemezét adták el.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×