eur:
393.83
usd:
368.25
bux:
65835.94
2024. április 23. kedd Béla

Szuperhősfilm és Hillary tarolt, de ennek most nem örülnek

Négy-négy díjat nyert el Danish D'Souza Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party és a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című szuperhős film az év legrosszabb filmjeinek járó Arany Málna-díjak közül.

A filmszakma citromdíjait az Oscar-gála előestjén, szombaton adták át immár 37. alkalommal Los Angelesben.

Danish D'Souza filmje nemcsak a legrosszabb film díját kapta meg, hanem a legrosszabb rendezőét is, sőt D'Souzának ítélték oda a legpocsékabb színész díját filmje narrációjáért. A legrémesebb színésznő kategóriában a Hillary Clintont alakító Rebekah Turner kapott Arany-Málnát.

A dokumentumfilm az amerikai mozikban is rosszul teljesített tavaly, csupán 13 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők.

D'Souza videoüzenetében "abszolút fantasztikusnak" nevezte a díjakat. "Közönségem szereti azt a tényt, hogy utáltok engem. Köszönöm" - hangoztatta.

A Batman Superman ellen megkapta a legpocsékabb forgatókönyv, a legrosszabb férfi mellékszereplő (Jesse Eisenberg), a legförtelmesebb remake és a filmvászon legrosszabb párosa díját (Ben Affleck és Henry Cavill).

A legpocsékabb női mellékszereplő kategóriában Kristen Wiig vitte el az Arany Málnát, a Zoolander 2 című filmben nyújtott alakításáért.

Az idei Arany Málna-győzteseket internetes szavazáson választotta ki 24 ország ezer Arany Málna-szavazója.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Újra vakarhatja a fejét a Fed az amerikai piaci hangulat alapján

Újra vakarhatja a fejét a Fed az amerikai piaci hangulat alapján

Az USA áprilisi bmi-adatai azt mutatták, hogy az üzleti aktivitás tovább nőtt, de lassabb ütemben, ami a gyengébb kereslet jeleit jelzi. Az S&P Global legfrissebb összetett termelési indexe áprilisban 50,9-re csökkent a márciusi 52,1-ről, ami enyhe bővülést és december óta a leggyengébb növekedést jelzi. Mind a feldolgozóiparban, mind a szolgáltatási szektorban lassabb aktivitásnövekedést regisztráltak, a növekedési ütemek három-, illetve öthavi mélypontra csökkentek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×