eur:
393.34
usd:
368.17
bux:
66145.53
2024. április 24. szerda György

A Balatonnál lesz Torkos csütörtök

Bár a Nemzeti Turisztikai Ügynökség az idén nem hirdette meg a böjti ünnephez kapcsolódó országos kedvezményes gasztronómiai programot, a balatontipp.hu portál kezdeményezésére a Balaton körül mégiscsak lesz Torkos csütörtök - számolt be a portál főszerkesztője.

Győrffy Árpád emlékeztetett arra, hogy a programot a Magyar Turizmus Zrt. indította el és szervezte 2016-ig, ám az MT Zrt. utódszervezete, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség az idén már nem hirdette meg a rendezvényt. A Balaton környéki vendéglátók és a vendégek ugyanakkor jelezték, hogy mindkét oldalon továbbra is lenne igényük a Torkos csütörtökre. Ezért úgy döntöttek, a balatoni régióban maguk hirdetik meg a gasztronómiai akciót.

Felhívásukra február 23-ig 12 balatoni település - Badacsony, Badacsonytomaj, Balatonakali, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonboglár, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonszentgyörgy, Örvényes, Révfülöp, Siófok - 14 üzlete jelezte, hogy csatlakozik a balatoni Torkos csütörtökhöz. A portálon elérhető listát folyamatosan bővítik.

A mindig a hamvazószerda utáni csütörtökre időzített akció az idén március 2-ára esik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×