eur:
395.39
usd:
371.98
bux:
66275.4
2024. április 16. kedd Csongor

Az új Lego-film verte meg az erotikus csodamozit

A Lego Batman - A film jelentős előnnyel vezeti a hétvégi észak-amerikai mozis árbevételi toplistát, megelőzve A szürke ötven árnyalatának második részét és Keanu Reeves bérgyilkosfilmjét - írta a Variety.com.

A Warner Bros. kosztümös Lego-filmjének első hétvégéje a becslések alapján 55,6 millió dollárt (16,1 milliárd forintot) hozott a jegypénztáraknál, elkészítése 80 millióba került, ami nem tűnik túl magasnak olyankor, amikor sok animációs film költségvetése meghaladja a 200 millió dollárt.

A dán építőkockákon alapuló mesefilmek sorának nincs vége, szeptemberben jön a The Lego Ninjago Movie című harcművészeti kaland.

A perverz milliárdosról szóló sorozat második része, A sötét ötven árnyalata elmaradt az első rész, A szürke ötven árnyalata 2015-ös 85,2 millió dolláros debütáló bevételétől, mindössze 46,8 milliót hozott a hétvégén a jegypénztáraknál. A Universal nem közölte, mennyiből készült a folytatás, szakértői becslések szerint 55 millió körüli összegből.

A toplista harmadik helyét szintén debütáló alkotás, a John Wick: 2. felvonás szerezte meg. A 2015-ös John Wick folytatására 30 millió dollár értékben váltottak jegyet a hétvégén, ami több mint kétszerese az első rész nyitó hétvégi bevételének.

Az elmúlt három hét listavezetője, a Széttörve a negyedik helyre szorult vissza, ezen a hétvégén 9,3 millió dollárt keresett, ami 112,3 millióra duzzasztotta észak-amerikai jegyárbevételét.

A Fox Oscar-jelölt történelmi drámája, A számolás joga az ötödik helyen végezett, 8 millió dollárt hozott a bemutató óta eltelt negyedik hétvégén. A NASA hatvanas évekbeli afroamerikai matematikusnőinek küzdelmeit és sikereit bemutató alkotás eddig összesen 131,4 millió dollárt eredményezett az észak-amerikai mozipénztáraknál.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×