eur:
393.85
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Mi lesz a Cinema City mozijaival?

A Cinema City nem vonul ki Magyarországról, továbbra is maximális szolgáltatást nyújt a nézőknek - hangoztatta kedden Buda Andrea marketing és PR-igazgató, hozzátéve, hogy a MOM Park plázában található mozi üzemeltetéséről hónapok óta tárgyalnak. A MOM Park ugyanakkor azt közölte: a bevásárlóközpontban 2017. január 23-áig zavartalanul működik a Cinema City, utána az üzemeltetést egy másik nemzetközi cég veszi át.

Az MTI azt követően kereste a céget, hogy az Index megírta: a MOM Park pláza elveszi az üzemeltetési jogot a Cinema Citytől, és átadja egy másik cégnek, amely még csak most jön be Magyarországra.

Buda Andrea az MTI-nek kiemelte: a MOM Park Bevásárlóközpontban, illetve a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központban a mozik üzemeltetése a két cég közötti határozott idejű szerződés alapján történik, illetve történt, mivel a Mammutban tavaly októberben lejárt szerződést nem hosszabbították meg. A MOM-mal hónapok óta folynak a tárgyalások, és Buda Andrea hangsúlyozta, hogy azok még nem zárultak le.

Kiemelte: a Magyarországon idén 20. éve működő Cinema City a WestEnd és Campona teljes felújítása után további beruházásokat hajt végre, január 26-án nyitják meg Győrben az új 4DX mozit, és több multiplexet az idén részlegesen vagy teljesen felújítanak.

A kelet-közép-európai régióban a Cinema City mozikat üzemeltető I.T. Magyar Cinema Kft. Magyarországon 19 mozit üzemeltet, amiben még benne van a MOM üzletközpontban működő is.

Az MTI megkeresésére a MOM Park közölte: az üzletház 2016-os felújításának következő fázisaként a mozi is megújul 2017-ben, a munkálatok 2017. január 23-át követően kezdődnek.

A MOM Parkban 2017. január 23-áig zavartalanul működik a Cinema City, ezt követően az üzemeltetetést egy olyan nemzetközi cég veszi át, amely Magyarországon eddig nem volt jelen. A technikai megújuláson túl az eredeti nyelven vetített filmek továbbra is nagy hangsúlyt kapnak - tájékoztatott a MOM Park, hangsúlyozva, a mozi újranyitásáról hamarosan bővebb tájékoztatást adnak.

Az Index felidézte, hogy a Mammut a Cinema City tavalyi bezárásakor azt állította, hogy december közepén új üzemeltetővel újra nyitnak, ám ez eddig nem történt meg.

Az MTI megkereste a MOM és a Mammut üzemeltetőit is, későbbre ígértek választ.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×