eur:
395.46
usd:
372.37
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Akiből órák alatt világsztárt csinált az internet - videó

Első filmes szerepére készül az a jóképű pakisztáni teaárus, aki egy róla készült fényképpel vált az internet sztárjává idén októberben - erősítette meg a héten a mindössze 16 éves pastu fiú menedzsere.

Arsad Khanról az iszlámábádi piacon készített képet egy arra sétáló fotográfus, majd feltette az Instagramra. A fotón Khan épp a pakisztániak hagyományos teáját készíti, miközben kékeszöld szemével egyenesen a kamerába néz.

A kép futótűzként terjedt októberben a közösségi médiában, több tízezerszer megosztották, az iszlámábádi piacot pedig elárasztották a jóképű teaárust fürkésző tekintetek. Khan fényképe Pakisztántól Indiáig, sőt még azon túl is felhasználók tömkelegeihez jutott el, akik közül sokan a bollywoodi sztárokhoz hasonlították a fiút.

Khant ajánlatokkal halmozták el az ország vezető divatmárkái. A mindössze 16 éves fiú már szerepelt két videoklipben, kifutóra lépett egy divatbemutatón Pakisztán leghíresebb topmodelljeinek egy részével, most pedig a filmek világába is belekóstol.

"Khan aláírt egy szerződést és januárban kezdi is a forgatást" - mondta a feltörekvő csillag menedzsere, Malik Fahim. Mint hozzátette, Khan Dubajba repül az év első hónapjában. A készülő mozit az egyesült arab emírségekbeli városon kívül, Londonban, valamint Pakisztánban fogják forgatni.

A fiatal fiú, aki a pastuk nagy részére jellemzően világos bőrű és szemű, harmadik gyerekként érkezett egy 17 gyerekes családba. Khannak egy ideig fogalma sem volt róla, hogy mekkora sztárrá vált az interneten.

"Tisztában voltam vele, hogy jóképű vagyok, de az embernek nincsenek kilátásai, ha szegény" - mondta a fiú még októberben az AFP hírügynökségnek, hozzátéve, hogy a fénykép "megváltoztatta a gondolkodását".

Khan sohasem járt iskolába, de nem sokkal a híressé válását követően azt mondta, reméli, hogy a hirtelen jött hírnév lehetőséget ad neki az "előrelépésre".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 09:37
×
×
×
×