Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Családi programok a téli szünetre

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A legtöbb gyerekeknek szóló múzeum a téli szünetben, az ünnepek alatt is látogatható.

Az Állatkert az év minden napján nyitva van, szenteste és szilveszterkor rövidített nyitva tartással, de azokon a napokon is várják a családokat, a téli szünet többi napján pedig a szokásos téli nyitva tartás érvényes, azaz minden nap kilenctől négyig látogatható. Meg lehet nézni a nemrég született aguti kölyköket, és a csaknem három hónapos Bejgli névre keresztelt kishangyászt is.

A Városligeti Műjégpályán is minden nap várják az érdeklődőket, a téli szünetben korcsolya oktatás is lesz – ehhez bármikor lehet csatlakozni. Tíz és kettő óra között lehet korizni, aztán ötkor nyit újra a pálya és egészen este kilencig nyitva van. Szilveszterkor kell figyelni, mert 31-én csak délelőtt, elsején pedig csak délután nyit ki. Korcsolyázni a nagyobb karácsonyi vásárokon is lehet, illetve a Művészetek palotája melletti jégpályán.

Aki túl hidegnek találja az időt a kinti programokhoz, azt a téli szünetben is várja a Csodák Palotája. A karácsonyi napokat leszámítva minden nap 10-től este hatig lesznek nyitva a Camponában, és újabb helyszínükön a Csopa Playbar-ban egyaránt, elsején viszont ők is kialusszák magukat, és déltől várják az érdeklődőket.

A Mesemúzeum is nyitva lesz a téli szünetben, minden nap tíztől este hatig várják a kicsiket, Szilveszter napján délelőtt diavetítés is lesz.