eur:
395.05
usd:
366.06
bux:
65186.32
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Beütött a lányos apák rémálma

Fergeteges vígjáték érkezik a magyar mozikba csütörtökön - ígéri a forgalmazó.

A MIÉRT PONT Ő? igazi karácsonyi, szórakoztató kikapcsolódás lesz a karácsonyi forgatagban - olvasható az Intercom közleményében. Az Apádra ütök írója nagyszerű színészeket gyűjtött maga köré, hogy elkészítse csupa poén, önfeledt komédiáját, mely tartogat néhány nagy meglepetést.

A főszerepben a Totál szívás Emmy- és Golden Globe-díjas sztárja Bryan Cranston, valamint a mindig remek James Franco!

Ha kell lágy, ha kell extrakemény. Ilyen az apai szív. Ned Fleming (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco).

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×