eur:
395.31
usd:
371.18
bux:
65093.91
2024. április 19. péntek Emma

Madonna milliókkal segít

Madonna több mint 7,5 millió dollárt (2,2 milliárd forint) gyűjtött az afrikai Malawi népének megsegítésére egy hétvégi miami koncertje előtt.

A popsztár saját műgyűjteményének darabjait, a turnéján viselt ruháinak egyikét - melyet Ariana Grande mutatott be a színpadon -, valamint Sean Penn színésszel 1985-ben tartott esküvőjének három fekete-fehér fotóját árverezte el. A néhai Herb Ritts fotográfus készítette képek 230 ezer dollárért keltek el.

Penn maga is részt vett a jótékonysági aukción, számos drága holmira licitált, ha a közönség vásárlási kedve lankadni látszott.

A péntek esti árverés után szombat hajnalban Madonna egyórás koncertet adott, melynek nézőterén számos világsztár, köztük Leonardo DiCaprio és Chris Rock is feltűnt.

Előadás közben a popsztár besétált a közönség soraiba, asztalokra lépett fel. Egyszer megragadott egy széket és azt mondta, az is eladó. Megjegyezte, hogy 600 dollárból egy malawi diáklány középiskolát végezhet, kétezer dollárból egyetemet. Végül 10 ezer dollárért kelt el a szék.

Licitálni lehetett többek között egy hétnapos tartózkodásra Leonardo DiCaprio Palm Srings-i házában, ezért 140 ezer dollárt fizetett a vevő.

Madonna több mint egy évtizede fogadta örökbe David nevű fiát egy malawi árvaházból. A kisfiúnak tüdőgyulladása és maláriája volt, anyja belehalt a szülésbe és már a testvérei sem éltek. Az énekesnő akkor azt nyilatkozta, addig azt sem tudta, hol van Malawi.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×