eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Mennyit ér egy Take That-koncert?

Egy rajongó 1,1 millió fontot (397 millió forint) fizetett egy jótékonysági aukción, hogy a Take That brit fiúegyüttes magánkoncertet adjon neki - írta a BBC News.

A londoni Elaine Fairfax akkor tette meg győztes licitjét, amikor egy másik rajongó megduplázta az ő korábbi, 500 ezer fontos tétjét. Az aukciót a brit Radio 2 reggeli műsora élőben közvetítette

Amikor Chris Evans műsorvezető értesítette Gary Barlow-t, a Take That énekesét az eredményről, az csak ennyit tudott mondani: "Ó, istenem!"

Az üzletasszony, aki házi kedvencekre köthető biztosításokból tett szert vagyonára, egy 45 perces koncertet kap az együttestől.

"Elmegyünk hozzád, iszunk egyet veled, készítünk pár szelfit, bemutatkozunk a szüleidnek és a barátaidnak, azt csinálunk, amit csak kérsz. A végén alig tudsz majd megszabadulni tőlünk" - mondta Barlow.

A bevételt a Children in Need jótékonysági szervezet kapja, mely pénteken tartja éves adománygyűjtő tévéműsorát.

A Take That először ad magánkoncertet licitgyőztesnek.

"Utoljára 1991-ben tettünk hasonlót, akkor a Jackie magazin számára" - emlékezett vissza Barlow.

A díjat Chris Evans szervezte, néhány napja írt róla Barlow-nak egy e-mailt. A zenész felhívta az együttesből Mark Owent és Howard Donaldot, akik perceken belül rábólintottak az ötletre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×