eur:
394.12
usd:
364.9
bux:
65498.37
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szeptember közepén lesz a Beatles-film világpremierje

Szeptember 15-én Londonban lesz a Beatles korai éveit bemutató, az Oscar-díjas Ron Howard rendezte dokumentumfilm világpremierje - jelentették be hétfőn a producerek, akik az első rövid trailert is közzétették.

A The Beatles: Eight Days A Week című produkciót szeptember 16-tól vetítik az amerikai mozikban, másnaptól pedig a Hulu online platformon terjesztik.

A Sir Paul McCartney, Ringo Starr, Olivia Harrison és Yoko Ono közreműködésével készült dokumentumfilm az együttes történetének 1961 és 1966 közötti időszakát, üstökösszerű felemelkedését meséli el a korabeli turnék részben kiadatlan felvételeivel kiegészítve. Nyomon követi a gombafejűek útját a liverpooli The Cavern Clubból egészen a San Franciscóban adott utolsó hivatalos koncertjükig.

Ron Howard, a két Oscar-díjjal elismert Apollo-13 és a négy Oscar-díjas Egy csodálatos elme című alkotás rendezője korábban azt mondta, a film négy fiatal férfi "elképesztő történetéről" szól, akik 1964-ben valósággal felforgatták a világot.

A Beatles 1963 végén Európában koncertezett, de a zenekar tagjai az amerikai The Ed Sullivan Show című televíziós műsorban való 1964-es fellépésükkel váltak igazi világsztárokká. A banda még abban az évben megkezdte első világkörüli turnéját és 1966-ra már 166 koncertet adott a világ kilencven országában.

Ez az első mozifilm az együttesről az 1970-es Let It Be óta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×