eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Új videoklip és középlemez Ákostól

Új kiadvánnyal és klippel jelentkezik Ákos. A dalszerző, előadó a tavaly ősszel kiadott Még egyszer című album Ugyanúgy című dalához forgatott kisfilmet, amely szerdától érhető el a videomegosztókon, a számhoz kapcsolódó középlemez pedig április 26-án jelenik meg.

A klip a Még egyszer lemezborítójának tükröződésre épülő ötleteit viszi tovább. Kovács Ákos maga írta és rendezte a videót, az operatőr Juhász Viktor volt. A klipben szerepel a Kossuth-díjas színművésznő, Piros Ildikó, valamint a reklámfilmek világából ismert Dorogi ikerpár - közölte az énekes menedzsmentje szerdán az MTI-vel.

A kisfilmmel egy időben a dal a rádiókban is megjelenik, az Ugyanúgy című középlemez (EP) pedig április 26-án kerül a boltokba. A CD-n és letölthető formátumban elérhető kiadványon szerepel a címadó dal több változata - a remixek mellett a tavaly decemberi dupla Aréna-koncerten rögzített verzió is -, valamint két új, korábban kiadatlan dal, A remény figyel és a Helyreigazítás.

Ákos idei koncertsorozata, a Még egyszer Turné 2016 május 1-jén Londonban, a Clapham Grandben indul. Az előadó június 4-én a felvidéki Nagymegyeren, június 17-én Velencén, másnap Békéscsabán lép fel, július 9-én Kisvárdán. A zenész hagyományos évzáró koncertje a Papp László Budapest Arénában lesz december 17-én.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×