eur:
393.77
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Kiválasztották Spielberg új sci-fijének főszereplőjét

Tye Sheridan alakítja Steven Spielberg Ready Player One című, virtuális világban játszódó új sci-fijének főszerepét.

A Texasból származó 20 éves színész Terrence Malick Az élet fája című drámájában debütált, és azóta számos produkcióban feltűnt, az X-Men: Apokalipszisban is szerepet kapott.

Spielberg Ready Player One című filmje Ernest Cline bestselleréből készül. A főszereplőt az indiewire.com szerint hosszasan válogatták a produkcióhoz, nyílt szereplőválogatást is hirdettek. A további fontosabb szerepekben Olivia Cooke (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni) és Ben Mendelsohn (A sötét lovag: Felemelkedés) látható majd.

Sheridan a kamasz Wade Wattsot játssza, aki 2044-ben az OASIS nevű virtuális utópiában tölti napjai legnagyobb részét, hogy megtalálja az eldugott kincset, amelyet a számítógépes program popkultúra iránt rajongó alkotója rejtett el, és amely lehetővé tenné, hogy megváltoztassa a valódi élet sivárságát.

A forgatókönyvet Zak Penn (Bosszúállók) írta Cline közreműködésével. A háromszoros Oscar-díjas Spielberg, akinek idén is Oscar-díjra jelölték a Kémek hídja című filmjét, ismét megszokott operatőrével, Janusz Kaminskivel dolgozik. A film 2018 márciusában kerül a mozikba.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×