eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Emily Blunt lehet Mary Poppins

Emily Blunt játszhatja Mary Poppins szerepét a Disney új filmjében, amelyet Rob Marshall rendez - értesült a Variety.com.

A játékfilm producere John DeLuca és Marc Platt lesz. Bluntra azért esett a választás, mert a rendező és producerek is együtt dolgoztak vele a Vadregény című filmben. A Disney szeretné, ha a film mihamarabb elkészülne, ezért már el is kezdtek tárgyalni a színésznővel. A szerződést azonban még nem kötötték meg, mert kérdéses, hogyan lehet egyeztetni Blunt elfoglaltságait. A közelmúltban derült ki, hogy a színésznő második gyermekét várja, ez ugyancsak hatással lehet a forgatás időzítésére.

Bennfentes források szerint az alkotás a gazdasági válság idején, Londonban játszódik majd, és P.L. Travers regényeit idézi a Banks család gyermekeinek csodálatos nevelőnőjéről. A készülő produkció húsz évvel később folytatja a Disney 2013-ban bemutatott, Banks úr megmentése című Mary Poppins-filmjének történetét.

Az eredeti Mary Poppins című zenés filmet 1964-ben mutatták be, főszerepét Julie Andrews alakította. Az alkotás 100 millió dolláros jegybevételével hatalmas siker volt a mozikban, öt Oscar-díjjal jutalmazták, az egyiket Andrews kapta a legjobb színésznő kategóriában.

Emily Blunt vígjátékokban és akciófilmekben is szerepelt az elmúlt években: a nézők az Édesnégyes és az Ötéves jegyesség című komédiában, valamint a Sicario - A bérgyilkos és A holnap határa című filmben is láthatták. Idén kerül a mozikba a Lány a vonaton című drámája, és hamarosan A Vadász és a Jégkirálynő című mesefilmjét is vetítik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×