eur:
394.44
usd:
365.1
bux:
65537.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Bollywoodi színész is szerepel a díjak átadói között

Prijanka Csopra bollywoodi színésznő és Li Bjong-hon koreai színész is a 88. Oscar-ceremónia díjátadói között lesz a február végi Los Angeles-i gálán - jelentette be az amerikai filmakadémia.

Az Oscar-díjakat odaítélő Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS) Twitter-üzenetben hozta nyilvánosságra hétfőn a díjátadók újabb csoportjának névsorát.

A lista világosan jelzi a gála producereinek azon törekvését, hogy a lehető legszélesebb körből válogassák a díjátadókat, és minél színesebb névsort állítsanak össze az idei ceremóniára. Idén ugyanis hatalmas vitát robbantott ki Hollywoodban, hogy csupa fehér színész kapott jelölést az Oscar-díjra a színészi kategóriákban.

Hétfői bejegyzésében 13 nevet közölt a filmakadémia, közöttük szerepel az ABC csatorna Quantico című krimisorozatának sztárja, Prijanka Csopra bollywoodi színésznő, a dél-koreai színész-énekes Bjong-hon Li, Kerry Washington, a Django elszabadul sztárja és a hétszeres Oscar-jelölt Quincy Jones is. Az Oscar-szobor átadásában részt vesz még Steve Carell, Jared Leto, Julianne Moore, Olivia Munn, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, J.K. Simmons és Reese Witherspoon.

"Alig várom az Oscart. Eszméletlen éjszaka lesz!" - jósolta Twitterén Prijanka Csopra.

A filmakadémia január 28-án már ismertette a díjátadók egy részét, amiből kiderült, hogy Benicio del Toro, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Ryan Gosling, Kevin Hart, Lady Gaga, Sam Smith, Charlize Theron, Jacob Tremblay és Pharrell Williams szintén színpadra lép február 28-án a hollywoodi Dolby Színházban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×