eur:
394.03
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Bowie-emlékkoncert lesz az A38 hajón

Koncertet rendeznek február 24-én az újbudai A38 hajón a közelmúltban elhunyt David Bowie emlékére. A magyar zenészek Bowie-számokkal emlékeznek a brit sztárra, a fellépők jótékony célra ajánlják fel a bevételt.

A Where Are We Now? című koncerten fellép mások mellett Balla Máté, Fehér Zoltán, Jónás Vera, Mike Kentish, Kirschner Péter, II. Lengyelfi Miklós, Márton András, Németh Róbert, Orbán Gyula, Papp Szabolcs, Poniklo Imre, Pribojszki Mátyás, Szekeres András, Szepesi Mátyás, Szűcs Krisztián, Vitáris Iván, Sárközy Fanni és Mike Zwecker - közölték a szervezők az MTI-vel.

A koncert címét adó Bowie-szám az énekes utolsó előtti, 2013-ban megjelent stúdiólemezén, a The Next Day-en található.

David Bowie emlékére március 31-én a New York-i Carnegie Hallban rendeznek nagyszabású koncertet, amelyre már minden jegy elkelt. Az esten olyan művészek lépnek színpadra, akikre nagy hatással volt a sokoldalú brit előadó, többek között Cindy Lauper, Perry Farrell (Jane's Addiction) Bettye Lavette és Robyn Hitchcock. A shown megjelenik Tony Visconti is, aki éveken át volt Bowie producere.

A 69 éves brit rockzenész, énekes-dalszerző és producer, aki több mint negyven évet átívelő karrierje során a glam rock, az art rock, a soul, a hard rock, a dance pop, a punk és az elektronikus zene világában is kipróbálta magát, január 10-én halt meg rákbetegségben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×