eur:
395.77
usd:
372.62
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kolumbiai csoport nyerte a budapesti cirkuszfesztivált

A kolumbiai The Gerlings csoport nyerte el magasdrót számával a 11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Pierrot díját, két magyar csoport pedig bronzérmet vehet át.

A nemzetközi szakemberekből álló zsűri ezüst díjjal jutalmazza az orosz Skokov csoport hintaszámát és az Egyesült Államokból érkezett Flying Farfans csapat artista produkcióját, bronzérmet pedig a magyar Trio Power Line és a Silver Power csoportokon kívül a romániai X-treme Brothers, a spanyol Nicol Nicols és a portugál Dias Family kap - közölte az MTI-vel vasárnap az eseményt rendező Fővárosi Nagycirkusz.

A nyertesek és a különdíjasok nevét vasárnap este zártkörű fogadáson jelentették be, a díjakat a művészek a hétfői gálaműsorok keretében vehetik majd át.

A csütörtökön kezdődött nemzetközi mustrán tizenhét ország harminc produkciója versengett egymással a zsűri és a nézők előtt.

A közönség csütörtökön és vasárnap az A műsor produkcióit, pénteken és szombaton a B program előadásait nézhette meg a városligeti cirkusz porondján. A versenyt záró gálaműsort hétfőn szintén két bontásban mutatják majd be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×