eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Stallone visszatérne a ringbe

A Creed - Apolló fia című bokszfilm amerikai sikere után Sylvester Stallone arról beszélt a Varietynek adott interjújában, hogy a produkció folytatásában Rocky Balboaként visszatérne a ringbe.

A Creed - Apolló fia több mint 100 millió dolláros bevételt hozott az amerikai jegypénztáraknál. A filmet a New Line-nal együtt finanszírozó MGM vezetője, Gary Barber már be is jelentette: "Kétség sem férhet hozzá, megcsináljuk a Creed 2-t".

A Creed rendezője, Ryan Coogler ugyanakkor már tárgyal a Marvellel a Black Panther forgatásáról, ezért Stallone szerint vagy megvárják, amíg visszatérhet a folytatáshoz, vagy producerként dolgozik majd a filmen egy másik rendezővel a fedélzeten.

Cooglernek és Stallonénak már vannak ötletei az új Creed sztorijára. Az egyik verzió szerint a film a múltba vezetne, és visszatérhetne Carl Weathers, hogy ismét eljátssza Apollo Creedet, aki az 1985-ös Rocky IV-ben meghalt. "Ryannek van néhány elképzelése a jövőre és a múltra vonatkozóan és ezek egyike szerint Rocky és Apollo megint együtt szerepelne" - mondta el Stallone. A színész megjegyezte, hogy nemrég futott össze Weathersszel, és úgy látta, még mindig jó formában van. "El se hiszem, hogy együtt voltunk a ringben. Még akkor is, ha csak eljátszottuk a küzdelmet" - mesélte.

Coogler az ötlet megszellőztetését így kommentálta: "Jaj, ne. Sly nem tud titkot tartani". A Creedben Apolló fiát alakító Michael B. Jordan azonban a Variety szerint kételkedik ebben a változatban: "Akkor tehát egy CGI (számítógéppel generált)-verziót kapunk majd Sly-ból?" - csipkelődött, és hozzátette, hogy szeretne benne lenni a folytatásban.

Egy másik változat ugyanis Apollo fiának történetét folytatná. "Új, még kegyetlenebb ellenféllel kellene kiállnia, egy nagy orosszal" - fejtette ki Stallone. Úgy vélte, ebbe a filmbe különböző kultúrák bemutatása is beleférne, illetve meg lehetne mutatni, mi lesz az Amerikába érkező oroszokkal. 

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×