eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Újévi operett- és musicalgálával indul a 2016-os év

Újévi operett- és musicalgálával indul a 2016-os év péntek este a budapesti Operettszínházban - olvasható az MTI-hez csütörtökön elküldött közleményben.

Évek óta hagyomány, hogy január elsején gálaműsorral köszönti az újévet a fővárosi zenés teátrum. Ez alkalommal többek között Dolhai Attila, Kállay Bori, Oszvald Marika, Lévai Enikő, Langer Soma és Bordás Barbara lépnek színpadra.

Már 9-én Debrecenben, a Kölcsey Központban várják a zenés műfajok kedvelőit.

A Budapesti Operettszínház hírnevét öregbíti Peller Károly és Szendy Szilvi, akik Florida három városában (Coral Springs, Miami, West Palm Beach) adnak újévi koncertet a Salute to Vienna keretén belül.

A társulat egyik fele jelenleg is Japán nagyvárosaiban turnézik, míg Essenben, a Colosseum Theaterben A Szépség és a Szörnyeteg című Disney-musicallel január 3-ig összesen 15 előadást tartanak a színház más művészei.

Jövő tavasszal mutatják be Lévay Szilveszter legújabb darabját, a Marie Antoinette című musicalt, amit Kerényi Miklós Gábor állít színpadra és a jövő év folyamán Izraelben is vendégszerepel az előadás. A tájékoztatóban felhívták a figyelmet arra, hogy A Bajadér 2015-ös sikere után 2016 februárjában A denevér vendégeskedik majd a tel-avivi operában.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×