Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Eszenyi Enikő megköszöni

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
"2015. február 25-én a Fővárosi Közgyűlés öt évvel meghosszabbította igazgatói kinevezésemet. Ez a döntés megerősített a hitemben, hogy folytatnunk kell azt a munkát, amit hat évvel ezelőtt elkezdtünk. Törekedni fogok arra, hogy ezt a bizalmat megszolgáljam, és hogy a közönség szeretetével, a munkatársaim és a szakma támogatásával jól gazdálkodjak" - írja Eszenyi Enikő a Vígszínház honlapján.

Eszenyi Enikő az alábbi levelet tette közzé a a Vígszínház honlapján:

"Kedves barátaim, tisztelt nézőink!

2015. február 25-én a Fővárosi Közgyűlés öt évvel meghosszabbította igazgatói kinevezésemet.

Ez a döntés megerősített a hitemben, hogy folytatnunk kell azt a munkát, amit hat évvel ezelőtt elkezdtünk. Törekedni fogok arra, hogy ezt a bizalmat megszolgáljam, és hogy a közönség szeretetével, a munkatársaim és a szakma támogatásával jól gazdálkodjak.

A Vígszínház igazgatása eddigi művészi pályám csúcsa. Hivatásom, amelyért legjobb tudásom szerint, szakmai elkötelezettséggel, állandó kíváncsisággal és nyitottsággal, fáradhatatlanul dolgozom.
Hiszek a Vígszínházban - amelynek minden szépségét és nehézségét színésznőként, rendezőként és igazgatóként is jól ismerem - és hiszem, hogy tapasztalataim birtokában képes vagyok egy ilyen nagy múltú kulturális intézmény vezetésére hagyományait megőrizve és megújítva.

Hiszek abban, hogy egy ilyen nagyszínház, mint a Víg, képes estéről estére valódi értéket közvetíteni, és művészi élményt nyújtani sokszáz nézőjének, és minden erőmmel ezért fogok dolgozni a jövőben is.

Szerencsés vagyok, hogy ilyen elkötelezett, tehetséges és hűséges kollégáim vannak, és hogy a Vígszínház minden munkatársa hihetetlen alázattal és kitartással dolgozik. Szerencsés vagyok, mert hatalmas a közönség szeretete, ragaszkodása, és ez szívet melengető érzés.

Köszönöm mindazoknak, akik támogattak, segítettek, köszönöm a Vígszínház fantasztikus és odaadó társulatának és minden dolgozójának, a színházi szakma képviselőinek, igazgatóknak, rendezőknek és a Vígszínház hűséges nézőinek."