eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Itt látható majd George Clooney

A Downton Abbey című brit tévéfilmsorozat egyik epizódjában fog feltűnni George Clooney - írja a Guardian című brit lap online kiadása.

A kétszeres Oscar-díjas filmcsillag egy amerikai vendéget alakít majd a kosztümös sorozat karácsonyi epizódjának egyik jelenetében - állítja a Guardian meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

A sorozatot sugárzó ITV szóvivője annyit elmondott, hogy Clooney valóban feltűnik egy jelenetben, amelyet már le is forgattak, további részleteket azonban nem közölt. A brit lap úgy tudja, hogy az amerikai színész Hugh Bonneville és Michelle Dockery oldalán szerepel majd egy esküvőre érkező tengerentúli vendégként.

A karácsonyi epizódhoz kapcsolódóan jótékonysági akciót is hirdetett az ITV az általuk alapított Text Santa nevű kezdeményezés javára, ezzel brit karitatív szervezeteket támogatnak a karácsonyi időszakban.

George Clooney köztudottan nagy rajongója a sorozatnak, és Hugh Bonneville-lel is jó barátságot ápol, mióta a Műkincsvadászok című filmben együtt dolgoztak.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×