eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Wenders reklámfilmet forgat

Wim Wenders rendezi a Trussardi olasz divatház legújabb reklámfilmjét. A férfiparfümöt reklámozó kockák főszereplőjeként Tomaso Trussardira esett a választás.

Milánó egyik legelegánsabb helyszínén, a II. Viktor Emánuel olasz királyról elnevezett bevásárlócsarnokban forgatják a legújabb Trussardi férfiparfüm reklámfilmjét.

Az ismert olasz divatcég a neves német filmest kérte fel a rendezésre, Wim Wenders pedig reklámarcként a divatházat alapító és 1999-ben autóbalesetben elhunyt Nicola Trussardi legfiatalabb fiát, a huszonnyolc éves Tomasót választotta.

A számos díjjal elismert Wenders, aki többek között a velencei Arany Oroszlán (A dolgok állása, 1982) és a berlini Ezüst Medve (Millió dolláros hotel, 2000) nyertese, nem először vállalkozott olasz termék reklámozására. Tíz évvel ezelőtt a Barilla tésztagyár reklámfilmjét rendezte - emlékeztetett a Corriere della Sera napilap milánói kiadása.

Wenders 2002-ben a Barilla fennállásának százhuszonötödik évfordulójára rendezett reklámfilmet, amelynek forgatókönyvét Alessandro Baricco olasz író írta.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×